O MNE.

          Moje meno je Zuzana Mizera. Som milujúcou manželkou a a hrdou matkou mojich dcér, Laury (LOLKA) a Isabelle (BELKA). 

            V roku 2019 sa mi narodila prvá dcéra a odvtedy som mamou na plný úväzok. Samozrejme, že popri tomu stíham aj predávať nehnuteľnosti, či starať sa o to, aby moja rodina mala vždy pocit domova a plného žalúdka, nie som žiadna opičia matka, avšak slovo "láska" odvtedy u mňa nadobudlo iný rozmer. 

          Vždy som chcela mať web, kde by som písala články. A práve rodičovská dovolenka pri mojich deťoch mi ponúka takto sa realizovať. Tento blog je také moje písaníčko z mojich skúseností. Denne sa radíme a sme ovplyvnení inými ľuďmi. Veľakrát si hovoríme, že nepotrebujeme rady iných ľudí, ale nakoniec aj tak googlime, zisťujeme a dáme na slová iných. Preto som sa rozhodla, že spíšem moje skúsenosti sem, na môj blog, a keď len jednému z vás pomôžu a ušetria čas, tak to splní svoj ďalší účel. 

          A aby ste neboli zmätení, keď píšem, že mám dve dcéry, spolu s mojim manželom máme tri dievčatá. 


           Od roku 2015 sa venujem aktívne realitám, kedy som si otvorila menšiu realitnú kanceláriu. Táto práca ma veľmi baví, je to ako môj životný štýl, chodiť po nehnuteľnostiach, spoznávať nových ľudí, priateľov, nové životné situácie a príbehy.